Overslaan en naar de inhoud gaan

Toekomst voor Boels-Dolmans: nieuwe sponsor, groter budget

Geplaatst opwoensdag 12 februari 2020 - 14:46

Dameswielerploeg Boels-Dolmans blijft ook na 2020 voor de sport behouden. Dat doet de Limburgse formatie met een groter budget en onder een andere naam.

De ploeg koerst vanaf 2021 als SD Worx Cycling. De Belgische dienstverlener rondom human resources wordt de nieuwe hoofdsponsor van de equipe. Dat is woensdag bekendgemaakt bij de ploegenpresentatie

Vier jaar
Daarmee is de toekomst van de ploeg voor de komende vier jaar gegarandeerd. Die toekomst was onder druk komen te staan doordat de Limburgse bedrijven Boels en Dolmans hadden aangegeven na 2020 met de sponsoring te zullen stoppen.

Video: L1

Budget opgeschroefd
SD Worx was al als sponsor aan de ploeg van onder meer Anna van der Breggen verbonden. Nu stapt het bedrijf volledig in en mede daardoor wordt het budget fors opgeschroefd.

Topseizoen
Boels-Dolmans had in 2019 een topseizoen. De ploeg ging met zeventien overwinningen aan de haal en won als ploeg het EK. Ook heeft de ploeg drie nationale kampioenen in de gelederen en eindigde de formatie bovenaan de WorldTour- en wereldranglijst.

Presentatie Boels
De presentatie van de nieuwe naam.
Foto: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen