Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek

Provinciebestuur maakt toekomst MAA bespreekbaar

Als het aan het nieuw aangetreden dagelijks bestuur van de provincie ligt, komt er de komende maanden in samenspraak met de Provinciale Staten meer duidelijkheid over de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA) in Beek.

Boek futuroloog biedt kijkje in de toekomst
Boek futuroloog Van Rijswijk biedt kijkje in de toekomst

Hoe ziet ons leven er over een paar jaar uit? Stappen we dan in vliegende auto's? Hebben we allemaal een robot die het huishouden doet?

Omroep Horst aan de Maas (25 feb 2021)
Omroep Horst aan de Maas blijft tóch bestaan

De website en radiozender van Omroep Horst aan de Maas blijven in de lucht. Dat is de uitkomst van gesprekken tussen de omroep en gemeente dit weekend.

Hoe ziet Limburg eruit als het coronavirus is bedwongen?
Hoe oogt coronavrij Limburg? 'De toekomst verander je nù'

De coronacrisis is al erg maar wordt nog veel erger als we er niets van leren, meent toekomstonderzoeker Patrick van der Duin.

Kevin Hofland
Fortuna Sittard werkt richting nieuwe seizoen

Fortuna Sittard gaf een kijkje in de keuken over de stand van zaken tijdens een online sessie op de website van de club.

Korotaev: 'Snap dat Roda ook toekomst zonder mij bekijkt'

Roda-investeerder Aleksei Korotaev snapt dat de leiding van Roda JC niet op hem wacht.

Roda JC bereidt zich voor op toekomst met en zonder Korotaev

Roda JC bereidt zich vanaf komend seizoen voor op twee scenario's: één met investeerder Korotaev en één zonder Korotaev.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten