Overslaan en naar de inhoud gaan

Toch overeenkomst tussen Emir Bijelic en MVV

Geplaatst opzondag 2 september 2018 - 16:44

MVV heeft met Emir Bijelich nog een speler bij de selectie gehaald.

De geboren Luxemburger trainde in de voorbereiding op het inmiddels begonnen seizoen al mee bij MVV. Toen kwamen de speler en de club nog niet tot een overeenkomst. Die is er nu wel.

Jeugdinternational
De twintigjarige Bosnische middenvelder Bijelic speelde het voorgaande seizoen zijn wedstrijden in het B-team van FC Metz. In 2016 maakte hij zijn debuut voor het nationale elftal van Bosnië en Herzegovina voor spelers onder 19.

Tot dusver kwam hij tot zeven interlands voor dit land. Ook kwam hij voor deze periode vijf keer uit voor Luxemburg (17). Vrijdagavond kwam de Maastrichtse club ook met Marnick Vermijl (26) een huurperiode overeen. De Belgische flankverdediger komt van het Engelse Preston North End.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen