Overslaan en naar de inhoud gaan

Toch kabelbaan(tje) in Venlo

Geplaatst opvrijdag 26 oktober 2018 - 16:03

Een paar dagen nadat de gemeente Venlo de plannen voor een kabelbaan over de Maas en het kazerneterrein in de prullenbak gooide, heeft de gemeente nu tóch een handtekening gezet voor een kabelbaan.

Alleen gaat het nu niet om een toeristische attractie om bezoekers te vermaken, maar om een eenvoudige stalen kabel met een katrol in een speeltuin.

Omroep Venlo meldt dat de gemeente een gebruikersovereenkomst heeft gesloten met de dorpsraad in Arcen voor een speeltuin mèt kabelbaan. Die speeltuin komt op de plek van de oude basisschool.

Het speelterrein met ook een fietscrossbaan, een hondenrenplek en fitnesstoestellen wordt de komende twee maanden aangelegd.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen