Overslaan en naar de inhoud gaan

Toch geen concurrentie Pinkpop en Best Kept Secret

Geplaatst opdinsdag 3 juli 2018 - 17:10

Er komt volgend jaar geen grote concurrentieslag tussen Pinkpop en Best Kept Secret.

Het Brabantse festival zou eerst samen met Pinkpop tijdens het Pinksterweekend worden gehouden, maar heeft dinsdag bekendgemaakt dat het een week naar voren is verschoven.

Lees ook: Pinkpop krijgt volgend jaar concurrentie van Best Kept Secret

Wedijver
Vorige maand kondigde Best Kept Secret nog aan, in hetzelfde weekend als de vijftigste editie van Pinkpop te worden gehouden. Daardoor zouden niet alleen de festivalgangers moeten kiezen of ze naar Landgraaf of het Brabantse Hilvarenbeek zouden gaan, maar zouden de twee organisaties ook tegen elkaar moeten opboksen om podia, beveiliging, eetkramen en artiesten te regelen.

Logistiek
Waarschijnlijk is met name de logistieke ondersteuning de reden dat Best Kept Secret nu een week verplaatst is. "Op basis van extra informatie en nieuwe inzichten hebben we besloten dat we een weekend eerder een nog beter festival kunnen neerzetten", schrijft de organisatie. Best Kept Secret wordt nu in het weekend van 31 mei gehouden.

De jubileumeditie van Pinkpop is, zoals het hoort, in het Pinkpopweekend van 8 juni.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen