Overslaan en naar de inhoud gaan

Toch examenfeest voor leerlingen VMBO Maastricht

Geplaatst opvrijdag 21 december 2018 - 7:08

De gedupeerde examenleerlingen van VMBO Maastricht krijgen toch een examenfeest.

Het feestje wordt georganiseerd door het Algemeen Dagblad. Dat meldt de krant vrijdagochtend.

Bioscoopbon
De schoolleiding wilde aanvankelijk zelf een feestelijke bijeenkomst organiseren voor de leerlingen, maar na overleg met verschillende ouders kwam er een excuusbrief en een bioscoopbon. Om de leerlingen toch nog een beetje feestvreugde te geven, organiseert het landelijk ochtendblad vrijdagavond een speciale afscheidsparty.

Lees ook: Goedmakertje voor VMBO-studenten na examensores

Knalfeest
In een café in het centrum van Maastricht krijgen de examenkandidaten een feest inclusief dj van Qmusic. Ook de hapjes en de drankjes komen voor rekening van de krant. Om het knalfeest compleet te maken zijn er confettikanonnen, een photobooth en een heuse loterij waar de tieners kans maken op autorijlessen en concertkaarten.

Hersteltoetsen
Afgelopen juni verklaarde de Onderwijsinspectie de examens van 354 scholieren van het VMBO Maastricht ongeldig. Dat gebeurde nadat de Inspectie had vastgesteld dat examenkandidaten vakken niet volledig hadden afgerond. Onlangs hebben de leerlingen examens en hersteltoetsen gemaakt en weten zij of ze wel of niet geslaagd zijn.

Lees hier alles over het examendebacle bij VMBO Maastricht.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen