Overslaan en naar de inhoud gaan

Toch een beetje vastelaovend met 'Weerterland Netflix'

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 6:00

Carnavalsliefhebbers kunnen dit jaar vanwege het coronavirus geen carnaval vieren zoals ze gewend zijn. Met een 'soort Netflix voor vastelaovend' kunnen de carnavalsgekken in het Weerterland toch hun hart ophalen.

Serviceclub Rotary Weert land van Horne heeft daarom de website vvweerterland.nl ontworpen voor de carnavalsverenigingen in de regio.

Levend
Op het platform kunnen carnavalsverenigingen voorstellingen of activiteiten delen 'om de vastelaovendj in het Weerterland levend te houden'. Op de website kan men constant carnavalsgerelateerde activiteiten bekijken. Zowel archiefbeelden als nooit eerder vertoond materiaal. Naast voorstellingen en optredens kunnen bezoekers er ook terecht voor activiteiten zoals een bingo, verkiezingen en een veiling.

Steun
Op de website zijn video’s, opnames en activiteiten van vv de Brökwagters, vv de Rogstaekers, vv de Vêrkusköp, De Krielkes en vv de Vlikkestaekers te zien. De meeste video's zijn gratis te bekijken, maar voor sommige moet je de portemonnee trekken. De opbrengst daarvan komt ten goede van de deelnemende verenigingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen