Tjawo C. steekpartij Kerkrade

Twaalf jaar cel voor bloedbad: messentrekker in hoger beroep

De rechter veroordeelde Kerkradenaar Tjawo C. (23) vorige week tot twaalf jaar cel voor een bijna dodelijke steekpartij, maar daar is de man het zelf niet mee eens. Hij gaat in hoger beroep.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Blinde liefde eindigde in bloedbad en twaalf jaar gevangenis

De romance tussen Tjawo C. (23) uit Kerkrade en zijn ex-partner is geëindigd in een bloedbad en twaalf jaar gevangenis. Tjawo werd maandag veroordeeld voor de moordpoging op de nieuwe vriend van zijn ex.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Tien jaar celstraf geëist na wilde steekpartij in Kerkrade

Justitie wil Tjawo C. (23) tien jaar achter de tralies zien. Hij zou op 29 juli 2019 hebben geprobeerd een andere man dood te steken in Kerkrade, op een parkeerplaats bij het Roda JC-stadion.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Verdachte in steekdrama doet aangifte tegen slachtoffers

Een opvallende wending in het Kerkraadse steekdrama van juli van dit jaar. De verdachte, Tjawo C. (22), heeft aangifte gedaan tegen twee slachtoffers.

Man dertig keer gestoken door pas veroordeelde crimineel

De 22-jarige Tjawo C., die verdacht wordt van het neersteken van een andere man in Kerkrade, is amper twee maanden voor dat incident nog veroordeeld voor twee gevallen van mishandeling. Hij zat in zijn proeftijd toen hij de man tientallen keren stak.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane