Tjawo C. steekpartij Kerkrade

Twaalf jaar cel voor bloedbad: messentrekker in hoger beroep

De rechter veroordeelde Kerkradenaar Tjawo C. (23) vorige week tot twaalf jaar cel voor een bijna dodelijke steekpartij, maar daar is de man het zelf niet mee eens. Hij gaat in hoger beroep.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Blinde liefde eindigde in bloedbad en twaalf jaar gevangenis

De romance tussen Tjawo C. (23) uit Kerkrade en zijn ex-partner is geëindigd in een bloedbad en twaalf jaar gevangenis. Tjawo werd maandag veroordeeld voor de moordpoging op de nieuwe vriend van zijn ex.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Tien jaar celstraf geëist na wilde steekpartij in Kerkrade

Justitie wil Tjawo C. (23) tien jaar achter de tralies zien. Hij zou op 29 juli 2019 hebben geprobeerd een andere man dood te steken in Kerkrade, op een parkeerplaats bij het Roda JC-stadion.

Tjawo C. steekpartij Kerkrade
Verdachte in steekdrama doet aangifte tegen slachtoffers

Een opvallende wending in het Kerkraadse steekdrama van juli van dit jaar. De verdachte, Tjawo C. (22), heeft aangifte gedaan tegen twee slachtoffers.

Man dertig keer gestoken door pas veroordeelde crimineel

De 22-jarige Tjawo C., die verdacht wordt van het neersteken van een andere man in Kerkrade, is amper twee maanden voor dat incident nog veroordeeld voor twee gevallen van mishandeling. Hij zat in zijn proeftijd toen hij de man tientallen keren stak.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten