image00003

Tisjeboy Jay: van boekhouder tot succesvolle influencer

De carrière van influencer Jay Francis zit behoorlijk in de lift. Afgelopen week won de 27-jarige Bornenaar het Videoland-programma 'Like Me, I'm Famous' en krijgt nu een eigen pilot op Videoland ter waarde van 30.000 euro.

Tisjeboy Jay, Jay Francis
Tisjeboy Jay wint prijs en mag eigen 'tapes' presenteren

Jay Francis uit Born, ook wel bekend als 'Tisjeboy Jay', heeft het Videoland-programma 'Like me I'm Famous' gewonnen.

Jay Francis, Tisjeboy Jay
Jay Francis strijdt in tv-programma om de meeste 'likes'

Influencer Jay Francis uit Born, beter bekend als Tisjeboy Jay, neemt deel aan het programma 'Like me, I'm Famous!' dat vanaf woensdag 14 juli te zien is op tv.

ikdoenietmeermee
Kosso, FeestDJRuud en Tisjeboy Jay doen niet meer mee

In de lijst met min of meer bekende Nederlanders die zich onder de hashtag verenigen #ikdoenietmeermee tegen het coronabeleid van de regering, vinden we ook de Limburgers Tisjeboy Jay uit Born, FeestDJRuud uit Belfeld en rapper-bodybuilder Kosso uit Geleen.

Tisjeboy Jay, Jay Francis
Tisjeboy Jay brengt carnavalsnummer uit

Jay Francis, onder meer bekend van het programma Temptation Island, heeft een carnavalsnummer uitgebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten