Mike Teunissen

Mike Teunissen sprint naar vijfde plek in Tirreno-Adriatico

Mike Teunissen uit Ysselsteyn is vijfde geworden in de zesde etappe van de Italiaanse rittenkoers Tirreno-Adriatico.

Mike Teunissen uit Ysselsteyn Jumbo-Visma
Mike Teunissen tiende in tweede etappe Tirreno-Adriatico

Mike Teunissen uit Ysselsteyn is tiende geworden in de tweede etappe van de Tirreno-Adriatico.

Tom Dumoulin
Grondig onderzoek naar darmproblemen Tom Dumoulin

Jumbo-Visma wil grondig onderzoek doen naar de darmproblemen van Tom Dumoulin. De Maastrichtenaar moest zijn trainingskamp op Tenerife onlangs afzeggen, omdat hij niet fit is.

Tirreno: Dumoulin net naast podium, Roglič eindwinnaar

Tom Dumoulin heeft in de slotrit van de Tirreno-Adriatico net geen podiumplek weten af te dwingen.

Alaphilippe wint, Dumoulin en Poels in buik peloton

Terwijl Julian Alaphilippe victorie kraaide, finishten Tom Dumoulin en Wout Poels in de voorlaatste rit van de Tirreno-Adriatico maandag, in de buik van het peloton.

Dumoulin en Poels in voorhoede Tirreno-Adriatico

Tom Dumoulin en Wout Poels zijn in de vijfde etappe van de Tirreno-Adriatico in de voorhoede geëindigd.

Dumoulin in top 3 klassement ondanks tijdsverlies

Tom Dumoulin heeft zaterdag in de vierde etappe in de Tirreno-Adriatico seconden verloren, maar is desondanks de top 3 van het algemeen klassement binnengekomen.

Viviani wint rit, Dumoulin en Poels schuiven plekje op

De derde rit van de Tirreno-Adriatico is een prooi geworden voor Elia Viviani. De Italiaanse spurter was de sterkste in de massasprint.

Tweede rit Tirreno: Poels achtste, Dumoulin pareert

Na een bewogen finale in de tweede rit van de Tirreno-Adriatico is Wout Poels donderdagmiddag als achtste over de finish gekomen. Tom Dumoulin moest tweemaal anticiperen op een aanval van medefavoriet voor de eindzege, Primoz Roglic.

Tom Dumoulin
Dumoulin derde in bizarre ploegentijdrit Tirreno

Team Sunweb, met Tom Dumoulin in de gelederen, noteerde woensdagmiddag de derde tijd in de ploegentijdrit die Tirreno-Adriatico opende.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten