Overslaan en naar de inhoud gaan

Tip wijkspreekuur leidt tot achtervolging drugsrunner

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 9:18

Een tip tijdens een wijkspreekuur van de politie in de Maastrichtse wijk Caberg heeft donderdag tot een arrestatie van een drugsrunner geleid.

Dat meldt de politie Maastricht op Facebook.

Onderzoek
Een bewoner meldde zich tijdens het spreekuur bij een wijkagent met gedetailleerde informatie over dealen in de wijk. De agent besloot een onderzoek in te stellen en kwam bij een mogelijke verdachte uit.

Vlucht
Toen de agent de verdachte vervolgens zag lopen op de Clavecymbelstraat, besloot hij de man te controleren. Die zette het bij het zien van de agent op een lopen. Tijdens zijn vlucht verloor de verdachte diverse bollen heroïne.

Fouillering
Uiteindelijk moest er pepperspray aan te pas komen om de verdachte aan te kunnen houden. Fouillering leverde nog meer heroïne en cocaïne op.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen