Overslaan en naar de inhoud gaan

Tip leidt naar hennepplantage en gestolen fiets

Geplaatst opwoensdag 13 november 2019 - 10:23

De politie heeft dinsdagavond een hennepplantage geruimd in Venray. In de kwekerij werd ook een gestolen fiets gevonden.

Naar aanleiding van een tip vielen agenten rond 20:00 uur een woning aan de Fagotstraat binnen, laat een woordvoerder weten.

500 planten
In een aantal ruimtes vond de politie hennepkwekerijen met in totaal ruim vijfhonderd planten. In de woning was een 52-jarige man uit Arcen aanwezig, die door de politie is opgepakt.

Gestolen fiets
Verschillende soorten hennepapparatuur, zoals ventilatoren en koolstoffilters, werden in beslag genomen. Daarnaast stond nog een gestolen fiets in de woning. De politie gaat op zoek naar de eigenaar om deze terug te kunnen geven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen