Tiny House kleine woning eenpersoonshuis stock

Echtse wil ecologisch park met tiny houses en voedselbos

Ginny Mulders is naar eigen zeggen de eerste in de gemeente Echt-Susteren die permanent in een tiny house woont. Het leven met haar vriend in het duurzame minihuis in Maria Hoop bevalt haar zo goed, dat het nu haar wens is om nog meer mensen in en met de natuur te laten leven.

Mishandeling Weert 4 dec 2019
Vrouw mishandeld in tijdelijke woning Weert

Een vrouw is woensdagochtend naar het ziekenhuis in Weert gebracht na een mishandeling.

Weert heeft de meeste tiny houses, Zuid-Limburg bijna geen

In meer dan de helft van de Limburgse gemeenten zijn de zogeheten tiny houses op de agenda gezet. In die gemeenten zijn vragen over de kleine woningen binnengekomen, of zijn initiatieven opgestart om de alternatieve huisjes te bouwen.

Steeds populairder: 'Gemeenten worstelen met kleine huisjes'

Limburgse gemeenten worstelen met de steeds populairder wordende 'tiny houses'. Dat zegt de organisatie Tiny House Limburg.

Maastricht ziet mogelijkheden in betaalbare mini-huizen

Tiny Houses, kleine woningen, winnen snel aan populariteit. Ook de gemeente Maastricht ziet mogelijkheden.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten