Overslaan en naar de inhoud gaan

Tini Ruijs en Robert van der Weert langer bij EVV

Geplaatst opzondag 28 oktober 2018 - 13:42

Tini Ruijs en Robert van der Weert blijven langer bij EVV. De twee trainers hebben hun overeenkomst bij de Echter derdedivisionist met een jaar verlengd.

Ruijs kwam voor de start van de voorbereiding op dit seizoen naar EVV en volgde Kevin van Dessel als trainer op. Enkele weken later kwam ook Robert van der Weert de trainersstaf van EVV versterken.

Het tweetal heeft het prima naar zijn zin in bij EVV: "We hebben een jonge enthousiaste spelersgroep. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien."

Vroeg stadium
Het bestuur van
EVV is zeer tevreden over de werkwijze van het tweetal en is daarom al in een vroeg stadium met Ruijs en Van der Weert gaan praten over het volgende seizoen. "De twee trainers hebben een klik met het team en geven zo ook een signaal naar de spelers af dat zij alle vertrouwen in de groep hebben", aldus Jan Levels van EVV tegen L1.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen