Overslaan en naar de inhoud gaan

Timor Steffens gaat internationaal met dansprogramma

Geplaatst opdonderdag 17 november 2016 - 12:15

De Roermondse danser Timor Steffens gaat op de internationale tour. Zo gaat hij aan de slag als jurylid bij de Engelse variant van het populaire dansprogramma Dance, Dance, Dance

Dat maakt de danser trots bekend op Instagram.

Dance, Dance, Dance UK
Steffens zegt in een video van RTL Boulevard dat hij waanzinnig trots is en er enorm veel zin in heeft om talentvolle dansers te jureren. Bij de Engelse variant van het programma is hij naast jurylid ook nog creative directer.

Italië
Tenslotte verklapt de Roermondenaar nog dat hij niet alleen in Engeland aan de slag gaat voor het dansprogramma, maar ook in Italië.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Timor Steffens leerde Italiaans voor plek in jury
Ook Dance, Dance, Dance wint een TV-Beeld
Timor Steffens jaagt Romy Monteiro stuipen op het lijf
Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen