Timor Steffens leerde Italiaans voor plek in jury

Timor Steffens is choreograaf en jurylid bij kijkcijferhit Dance dance dance. Het programma komt inmiddels in meerdere landen, waaronder Italië, op de buis. Ook hier zat Steffens in de jury. "Maar dan moest ik wel Italiaans leren."

Timor en Joëlle maken romantisch tripje naar Venetië

Timor Steffens en Joëlle Witschge blijven nog steeds zwijgen over hun relatie, maar ondertussen zijn de twee wel samen gespot in Venetië.

ANP
Timor Steffens blijft zwijgen over 'relatie' met Madonna

Timor Steffens wil nog steeds niets kwijt over zijn vermeende 'relatie' met Madonna.

Timor Steffens gaat internationaal met dansprogramma

De Roermondse danser Timor Steffens gaat op de internationale tour. Zo gaat hij aan de slag als jurylid bij de Engelse variant van het populaire dansprogramma Dance, Dance, Dance

Timor Steffens verliefd op ex van Waylon

Timor Steffens heeft een nieuwe vriendin. Joëlle Witschge zou de gelukkige zijn.

Timor Steffens jaagt Romy Monteiro stuipen op het lijf

De uit Roermond afkomstige danser Timor Steffens is duidelijk wel in voor een geintje.

Ook Dance, Dance, Dance wint een TV-Beeld

Niet alleen Chantal Janzen zelf, ook één van haar televisieprogramma's heeft maandagavond een TV-Beeld ontvangen.

ANP
Chantal, Timor en Dylan Haegens genomineerd

Presentatrice en actrice Chantal Janzen, danser Timor Steffens en YouTube-koning Dylan Haegens zijn genomineerd voor de Kids Choice Awards van kinderzender Nickelodeon.

ANP
Dansshow Battle On The Dancefloor met Timor Steffens flopt

De eerste uitzending van de nieuwe dansshow Battle On The Dancefloor is woensdagavond slecht bekeken.

Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow

De uit Roermond afkomstige Timor Steffens is naast jurylid ook artistiek leider van Battle On The Dancefloor.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda