Overslaan en naar de inhoud gaan

Timor en Joëlle maken romantisch tripje naar Venetië

Geplaatst opvrijdag 30 december 2016 - 8:27

Timor Steffens en Joëlle Witschge blijven nog steeds zwijgen over hun relatie, maar ondertussen zijn de twee wel samen gespot in Venetië.

De uit Roermond afkomstige danser is daar om te werken aan een Italiaanse versie van zijn programma Dance Dance Dance en Witschge vergezelt hem daarbij, weet het AD.

Instagram
De geruchten over een relatie tussen Steffens en de ex van zanger Waylon gaan al lange tijd. Eerder werd het tweetal al gezien bij een evenement van Life after Football en nu blijkt uit berichten op Instagram dat de twee ook samen in Venetië zijn. De danser wil tot nu toe echter nog niets kwijt over de relatie en ook de dochter van oud-voetballer Richard Witschge hult zich in stilzwijgen.

Lees ook: Timor Steffens verliefd op ex van Waylon

Een foto die is geplaatst door Joëlle Witschge (@joellewitschge) op

Madonna
Het liefdesleven van Timor Steffens was in het verleden ook al veelvuldig in het nieuws. Toen omdat de Roermondenaar een relatie zou hebben met niemand minder dan popicoon Madonna. Steffens heeft die relatie nooit bevestigd.

Een video die is geplaatst door TIMOR STEFFENS (@timorworld) op

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Timor Steffens verliefd op ex van Waylon
Madonna weer gespot met Limburgse danser Timor Steffens
Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow
ANP
Dansshow Battle On The Dancefloor met Timor Steffens flopt
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen