Overslaan en naar de inhoud gaan

Timo Letschert definitief van Roda JC naar FC Utrecht

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2015 - 12:51

Roda JC Kerkrade heeft met FC Utrecht overeenstemming bereikt over Timo Letschert. De verdediger wordt nu definitief overgenomen.

Letschert kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de club uit de Domstad. Hij tekent voor drie seizoenen bij Utrecht.

Dragende kracht
De 21-jarige verdediger kwam in januari 2014 transfervrij over van FC Groningen en speelde in een halfjaar tijd elf wedstrijden in de Eredivisie voor Roda JC. Afgelopen seizoen kwam Letschert nog viermaal in actie in de Jupiler League. Bij FC Utrecht groeide hij laatste half jaar uit tot een van de dragende krachten van het team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Letschert van Roda JC naar FC Utrecht
Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert
Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen