Overslaan en naar de inhoud gaan

Timo Letschert definitief van Roda JC naar FC Utrecht

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2015 - 12:51

Roda JC Kerkrade heeft met FC Utrecht overeenstemming bereikt over Timo Letschert. De verdediger wordt nu definitief overgenomen.

Letschert kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de club uit de Domstad. Hij tekent voor drie seizoenen bij Utrecht.

Dragende kracht
De 21-jarige verdediger kwam in januari 2014 transfervrij over van FC Groningen en speelde in een halfjaar tijd elf wedstrijden in de Eredivisie voor Roda JC. Afgelopen seizoen kwam Letschert nog viermaal in actie in de Jupiler League. Bij FC Utrecht groeide hij laatste half jaar uit tot een van de dragende krachten van het team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Letschert van Roda JC naar FC Utrecht
Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert
Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen