Roda krijgt 8 ton dankzij transfer oud-speler Letschert

Roda JC krijgt 8 ton door de verkoop van oud-speler Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo. Dat melden betrouwbare bronnen aan L1.

Roda pikt graantje mee van transfer Timo Letschert

Hij is er al een tijd vertrokken, maar toch profiteert Roda JC nog van de verkoop van Timo Letschert aan het Italiaanse Sassuolo.

Timo Letschert definitief van Roda JC naar FC Utrecht

Roda JC Kerkrade heeft met FC Utrecht overeenstemming bereikt over Timo Letschert. De verdediger wordt nu definitief overgenomen.

Letschert van Roda JC naar FC Utrecht

FC Utrecht neemt Timo Letschert definitief over van Roda JC.

Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets

Timo Letschert heeft aan RTV-Utrecht laten weten met FC Utrecht rond te zijn over een driejarig contract.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!