Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Timmermans zegt nog niets over zijn toekomst in Brussel

Geplaatst opdonderdag 7 december 2017 - 18:31

Eurocommissaris Frans Timmermans uit Heerlen wil nog niet zeggen of hij over twee jaar verder gaat in zijn huidige functie.

"Ik ben aan een klus begonnen die in elk geval meer tijd vergt. Maar of ik dat ga doen, of iemand anders, dat weet ik nog niet. Twee jaar is in de politiek een eeuwigheid", zo zegt Timmermans in het L1-programma AvondGasten.

Minister
Frans Timmermans is sinds 1 november 2014 eurocommissaris en vice-voorzitter van de Europese Commissie. Daarvoor was hij minister van Buitenlandse Zaken en staatssecretaris van Europese Zaken. Ook zat hij 12 jaar voor de PvdA in de Tweede Kamer.

De hele uitzending van AvondGasten is terug te zien op L1.nl

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen