Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Timmermans zegt nog niets over zijn toekomst in Brussel

Geplaatst opdonderdag 7 december 2017 - 18:31

Eurocommissaris Frans Timmermans uit Heerlen wil nog niet zeggen of hij over twee jaar verder gaat in zijn huidige functie.

"Ik ben aan een klus begonnen die in elk geval meer tijd vergt. Maar of ik dat ga doen, of iemand anders, dat weet ik nog niet. Twee jaar is in de politiek een eeuwigheid", zo zegt Timmermans in het L1-programma AvondGasten.

Minister
Frans Timmermans is sinds 1 november 2014 eurocommissaris en vice-voorzitter van de Europese Commissie. Daarvoor was hij minister van Buitenlandse Zaken en staatssecretaris van Europese Zaken. Ook zat hij 12 jaar voor de PvdA in de Tweede Kamer.

De hele uitzending van AvondGasten is terug te zien op L1.nl

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen