Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim van der Pluijm kan niet verrassen op NK Squash

Geplaatst opdonderdag 7 februari 2019 - 22:33

Tim van de Pluijm heeft op het NK Squash in Amsterdam niet voor een verrassing kunnen zorgen.

De Maastrichtenaar, die zich als zestiende voor de titelstrijd had gekwalificeerd, kwam er in de hoofdstad tegen Piëdro Schweertman helemaal niet aan te pas.

Voor de Maastrichtenaar was de strijd om het Nederlands kampioenschap na de eerste ronde al voorbij. De als eerste geplaatste Schweertman maakte korte metten met de 737-piloot en won met 11-2 11-4 en 11-6.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen