Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Smit stunt weer met Oranje op WK

Geplaatst opmaandag 17 september 2018 - 8:21

De Nederlandse volleyballers hebben zondagavond in Bulgarije opnieuw voor een enorme stunt gezorgd op het WK door Frankrijk met 3-2 te verslaan.

In de Nederlandse selectie ook de midspeler Tim Smit uit Voerendaal.

Teruggevochten
De equipe van bondscoach Gido Vermeulen kwam met 2-0 achter maar knokte zich knap naar een 3-2 overwinning. Eerder won Oranje ook al van het topland Brazilië.

Tweede in poule
Maandag speelt Nederland de laatste poulewedstrijd tegen Egypte. Oranje staat op dit moment op de tweede plaats in poule B, achter Canada. De eerste vier gaan door naar de tweede ronde van het toernooi.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen