Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Smit stunt met Oranje-volleyballers

Geplaatst opzaterdag 15 september 2018 - 23:02

Tim Smit heeft met de Nederlandse volleyballers op het WK in Bulgarije een sensationele zege geboekt op Brazilië.

Nederland won met 3-1 van de regerend olympisch kampioen én nummer 1 van de wereldranglijst.

Ommekeer
Oranje startte met de 'Lange Mannen' Maarten van Garderen, Michael Parkinson, Wouter ter Maat, Thijs ter Horst, Daan van Haarlem en Tim Smit, de
midspeler uit Voerendaal. Het werd een legendarische avond voor Oranje. De eerste set ging nog verloren (21-15). In de tweede set kwam de ommekeer (25-20), gevolgd door 25-20 en 25-21.

Derde
De Nederlandse ploeg verloor het eerste duel nog kansloos met 3-0 van Canada, maar herstelde zich knap met een overwinning op China (3-1). Door de stunt tegen Brazilië klimt Oranje naar de derde plaats in de groep.

De eerste vier gaan door naar de tweede ronde van het toernooi. Frankrijk is zondag de volgende tegenstander.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen