Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Smit met Lange Mannen voorbij Kroatië

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 20:21

De Nederlandse volleyballers zijn de opening van het internationale seizoen met een zege gestart.

De Lange Mannen met Tim Smit uit Voerendaal in de selectie, boekten een zwaar bevochten 3-2 zege op Kroatië in de Golden European League.

Onberekenbaar
Na 25-20, 17-25 en 26-24 werd de stand verrassend gelijkgetrokken door het onberekenbare Kroatië: 20-25 en 2-2 in sets dus. In de vijfde en beslissende set ging de winst toch nog vrij makkelijk naar Nederland met 15-10.

Debuut
Het was het debuut van bondscoach Roberto Piazza bij Oranje. Woensdag treedt zijn team aan tegen Spanje. Estland is de derde tegenstander in de groep. De winnaar van de poule, waarin alle landen elkaar twee keer treffen, plaatst zich voor de Final Four.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen