Troostprijs voor Nederlandse volleybalmannen

De Nederlandse volleyballers hebben de European Golden League afgesloten met een derde plaats.

Geen finale Final Four voor volleyballer Tim Smit

De Nederlandse volleybalmannen hebben zich niet geplaatst voor de finale van de European Golden League.

Volleybal: Kroatië te sterk voor Nederland

De Nederlandse volleyballers hebben hun laatste groepswedstrijd in de Golden European League verloren.

Moeizame zege Oranje tegen Spanje

De Nederlandse volleybalmannen hebben zondagmiddag Spanje verslagen met 3-2.

Volleyballers nemen de leiding na zege op Spanje

De Nederlandse volleyballers hebben de leiding genomen in poule B van de CEV European Golden League. Na de moeizame overwinning op Kroatië volgde een vergelijkbare zege op gastland Spanje.

Tim Smit met Lange Mannen voorbij Kroatië

De Nederlandse volleyballers zijn de opening van het internationale seizoen met een zege gestart.

Toch NOC*NSF-geld voor volleyballers

NOC*NSF gaat de Nederlandse volleyballers, inclusief Tim Smit uit Voerendaal, tot en met het EK van 2019 financieel steunen.

Volleyballers sluiten WK af met nederlaag

De Nederlandse volleyballers, met Tim Smit uit Voerendaal in de gelederen, hebben het WK in Italië en Bulgarije afgesloten met een nederlaag.

'Final Six' buiten bereik volleyballers

De Nederlandse volleyballers, met Tim Smit uit Voerendaal in de gelederen, kunnen bij het WK in Italië en Bulgarije de zogenoemde Final Six niet meer bereiken.

Oranje volleyballers nog in de race voor Final Six

Het Nederlandse volleybalteam is nog steeds in de race voor een plaats in de Final Six, de slotfase van het WK. De Lange Mannen wonnen in Milaan met 3-1 van Finland. Eerder had Oranje het duel tegen Rusland met 3-0 verloren.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda