Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Neffgen wint veldrit in Venlo

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 19:33

De Duitser Tim Neffgen heeft in Venlo de veldrit van de wintercompetitie gewonnen.

De Duitser ging op het parcours van Herungerberg direct na de start op avontuur en kwam na zeven ronden met 25 seconden voorsprong op zijn landgenoot Benjamin Sydlik over de streep. Luuk van Helden uit Vlodrop pakte de derde plaats en blijf aan kop van het klassement bij de veldrijders.

Opnieuw Raats
Bij de masters boekte Edwin Raats zijn zevende overwinning in deze competitie al was de Helmondenaar tot de finish in een fikse strijd verwikkeld met Hans-Jürgen Juretzek. De renner uit Würselen kwam een seconde na Raats over de finishlijn. Luuk van helden uit Vlodrop werd derde en blijft leider in het klassement van de wintercompetitie.

Vijfde zege voor Bakker
Erwin Bakker won zijn vijfde wedstrijd van het seizoen bij de mountainbikers. Hij kwam na de eerste ronde met zes seconden achterstand op Sjef Hendriks uit Haelen door, maar greep daarna de koppositie en gaf die niet meer af. Ruben Verhees uit Hamont finishte op 1 minuut en 43 seconden als tweede, Sjef Hendriks werd derde. Verhees blijft op kop bij de mountainbikers en heeft na acht wedstrijden 13 punten voorsprong op Tim Koch uit Grashoek.

Belgische zege bij mountainbikers
Kris de Nef uit Kuringen was in Venlo de snelste mountainbikers bij de masters. Hij ging er bij de start vandoor en werd niet meer teruggepakt. Leon Crienen volgde op 47 seconden als tweede en klassementsleider Jurgen van Vlasselaer uit As werd derde.

Winst voor Gort
Femke Gort uit Echt reed van begin tot einde aan de leiding en haar tweede overwinning van deze competitie kwam geen moment in gevaar. Zij liet Tamara Janssen uit Hoensbroek achter zich. Britta Werners uit het Duitse Sprockhovel werd derde.

Janssen blijft aan kop in het klassement en heeft 24 punten voorsprong op Kirste Simons uit Echt

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen