Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Mullens helpt oude club Lions met scouten

Geplaatst opmaandag 14 augustus 2017 - 15:08

Oud-Lions handballer Tim Mullens keert in een andere rol terug bij OCI Lions.

De voormalig aanvoerder gaat komend seizoen de club ondersteunen op technisch-sociaal gebied. Met zijn bedrijf Mullens Sports & Health Innovations neemt hij een deel van de scouting op zich. Het bedrijf is gespecialiseerd in het toepassen van vernieuwingen op het gebied van sport en gezondheid.

De handbalclub uit Sittard-Geleen ziet de samenwerking als een volgende stap om de club verder te professionaliseren. Tim Mullens nam vorig jaar als speler afscheid van OCI-Lions.
Het bedrijf van Mullens gaat zich het eerste seizoen voornamelijk bezig houden met het opzetten van een scoutmodel en talentontwikkeling in deze regio.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tim Mullens vertrekt bij Lions
Nationale ploeg Koeweit naar Limburgse Handbaldagen
Lions klopt Volendam in BeNeLiga
Lions komt tekort in Tongeren
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen