Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Claessens toegevoegd aan Oranje

Geplaatst opmaandag 8 maart 2021 - 22:11

Handballer Tim Claessens is door bondscoach Richardsson aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd.

De uit Sittard afkomstige handballer is als vervanger voor Samir Benghanem opgeroepen. De handballer van Aalsmeer heeft de trainingsstage geblesseerd moeten verlaten.

Achilles Bocholt
Tim Claessens speelt dit seizoen voor de Belgische topclub Achilles Bocholt. De cirkelloper speelde eerder voor Volendam, BFC, Sittardia én het talententeam van Lions.

Wedstrijd tegen Polen
Op zondag 14 maart spelen de Oranjeheren de uitwedstrijd tegen Polen. Oorspronkelijk stond het duel gepland op 8 november, maar werd toen vanwege het coronavirus uitgesteld.

Negen Limburgers in de selectie
Bondscoach Erlingur Richardsson heeft 24 spelers opgenomen in de definitieve selectie. Naast Tim Claessens zijn ook de Limburgers Alec Smit, Jorn Smits, Ivar Stavast, Evert Kooijman Kay Smits, Mark van den Beucken, Ivo Steins en Luc Steins opgeroepen. In de interlandweek wordt de wedstrijdselectie die naar Polen afreist, teruggebracht tot zestien spelers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen