Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Claessens toegevoegd aan Oranje

Geplaatst opmaandag 8 maart 2021 - 22:11

Handballer Tim Claessens is door bondscoach Richardsson aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd.

De uit Sittard afkomstige handballer is als vervanger voor Samir Benghanem opgeroepen. De handballer van Aalsmeer heeft de trainingsstage geblesseerd moeten verlaten.

Achilles Bocholt
Tim Claessens speelt dit seizoen voor de Belgische topclub Achilles Bocholt. De cirkelloper speelde eerder voor Volendam, BFC, Sittardia én het talententeam van Lions.

Wedstrijd tegen Polen
Op zondag 14 maart spelen de Oranjeheren de uitwedstrijd tegen Polen. Oorspronkelijk stond het duel gepland op 8 november, maar werd toen vanwege het coronavirus uitgesteld.

Negen Limburgers in de selectie
Bondscoach Erlingur Richardsson heeft 24 spelers opgenomen in de definitieve selectie. Naast Tim Claessens zijn ook de Limburgers Alec Smit, Jorn Smits, Ivar Stavast, Evert Kooijman Kay Smits, Mark van den Beucken, Ivo Steins en Luc Steins opgeroepen. In de interlandweek wordt de wedstrijdselectie die naar Polen afreist, teruggebracht tot zestien spelers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen