Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Blättler op amateurbasis naar Roda JC

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2015 - 17:06

Tim Blättler speelt komend seizoen op amateurbasis voor Roda JC.

De 20-jarige spits komt over van Chevremont, dat dit seizoen kampioen werd in de tweede klasse G. Blättler had een flink aandeel in dat kampioenschap: hij scoorde maar liefst 45 keer.

Via Jong Roda naar de eredivisie
Kerkradenaar Blättler gaat in eerste instantie bij Jong Roda JC spelen. Hij hoopt volgend jaar een plek in het eerste elftal af te kunnen dwingen. "Ik heb ervoor gekozen om op amateurbasis een jaar te investeren, met de juiste voeding, fitness en dat soort dingen", vertelt de voetballer. "Dan zie ik volgend jaar wel hoever ik ben gekomen, of ik kan aansluiten bij het eerste."

Kleine handige speler
Tim Blättler is de neef van oud-Roda-speler Pierre Blättler. De goalgetter omschrijft zichzelf als een kleine handige speler, die in kleine ruimtes goed kan bewegen en redelijk snel is.

De spits was dit voorjaar eerder al op proef bij Roda JC en liep ook stage bij Fortuna Sittard en Sparta. Blättler speelde ook in de jeugd van Roda JC. Via een omweg bij Chevremont keert hij nu dus terug op het oude nest.

Lees ook: Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard
Roda-talenten Blättler, Ofori en Ngombo hopen op minuten
Blättler op proef bij Alemannia Aachen
De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen