Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Blättler op amateurbasis naar Roda JC

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2015 - 17:06

Tim Blättler speelt komend seizoen op amateurbasis voor Roda JC.

De 20-jarige spits komt over van Chevremont, dat dit seizoen kampioen werd in de tweede klasse G. Blättler had een flink aandeel in dat kampioenschap: hij scoorde maar liefst 45 keer.

Via Jong Roda naar de eredivisie
Kerkradenaar Blättler gaat in eerste instantie bij Jong Roda JC spelen. Hij hoopt volgend jaar een plek in het eerste elftal af te kunnen dwingen. "Ik heb ervoor gekozen om op amateurbasis een jaar te investeren, met de juiste voeding, fitness en dat soort dingen", vertelt de voetballer. "Dan zie ik volgend jaar wel hoever ik ben gekomen, of ik kan aansluiten bij het eerste."

Kleine handige speler
Tim Blättler is de neef van oud-Roda-speler Pierre Blättler. De goalgetter omschrijft zichzelf als een kleine handige speler, die in kleine ruimtes goed kan bewegen en redelijk snel is.

De spits was dit voorjaar eerder al op proef bij Roda JC en liep ook stage bij Fortuna Sittard en Sparta. Blättler speelde ook in de jeugd van Roda JC. Via een omweg bij Chevremont keert hij nu dus terug op het oude nest.

Lees ook: Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard
Roda-talenten Blättler, Ofori en Ngombo hopen op minuten
Blättler op proef bij Alemannia Aachen
De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen