Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tim Blättler op amateurbasis naar Roda JC

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2015 - 17:06

Tim Blättler speelt komend seizoen op amateurbasis voor Roda JC.

De 20-jarige spits komt over van Chevremont, dat dit seizoen kampioen werd in de tweede klasse G. Blättler had een flink aandeel in dat kampioenschap: hij scoorde maar liefst 45 keer.

Via Jong Roda naar de eredivisie
Kerkradenaar Blättler gaat in eerste instantie bij Jong Roda JC spelen. Hij hoopt volgend jaar een plek in het eerste elftal af te kunnen dwingen. "Ik heb ervoor gekozen om op amateurbasis een jaar te investeren, met de juiste voeding, fitness en dat soort dingen", vertelt de voetballer. "Dan zie ik volgend jaar wel hoever ik ben gekomen, of ik kan aansluiten bij het eerste."

Kleine handige speler
Tim Blättler is de neef van oud-Roda-speler Pierre Blättler. De goalgetter omschrijft zichzelf als een kleine handige speler, die in kleine ruimtes goed kan bewegen en redelijk snel is.

De spits was dit voorjaar eerder al op proef bij Roda JC en liep ook stage bij Fortuna Sittard en Sparta. Blättler speelde ook in de jeugd van Roda JC. Via een omweg bij Chevremont keert hij nu dus terug op het oude nest.

Lees ook: Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard
Roda-talenten Blättler, Ofori en Ngombo hopen op minuten
Gullón keert terug in de basis bij Roda JC
Blättler op proef bij Alemannia Aachen
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen