Overslaan en naar de inhoud gaan

Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 11 mei 2015 - 18:22

Chevremont-spits Tim Blättler gaat stage lopen bij Fortuna Sittard. De 20-jarige aanvaller start dinsdag en hij heeft twee weken om de club te overtuigen van zijn kwaliteiten.

"Tim viel op bij onze scouts. We zijn erg nieuwsgierig om hem van dichtbij aan het werk te zien om te bekijken of hij van toegevoegde waarde kan zijn. In eerste instantie zal hij zijn stage beginnen bij Jong Fortuna Sittard. Als hij over voldoende kwaliteiten blijkt te beschikken, dan bekijken we de mogelijke opties voor Tim binnen Fortuna." Dat zegt technisch manager Charly Chudik op de website van Fortuna.

Roda JC
Blättler speelde een opvallend seizoen bij tweedeklasser Chevremont. Hij scoorde maar liefst 45 keer. Blättler liep ook stage bij Sparta en onlangs bij Roda JC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tim Blättler op amateurbasis naar Roda JC
Roda-talenten Blättler, Ofori en Ngombo hopen op minuten
Blättler op proef bij Alemannia Aachen
De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen