Weer directeur gesneuveld bij OML

De Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) gaat verder zonder directeur Serge Hoppenbrouwers. Controller Arnold Cox is benoemd tot interim-directeur.

Van Rey in file, rechtszaak begint later

Het hoger beroep in de corruptiezaak rond Jos van Rey is donderdag wat later begonnen. Oorzaak is dat Van Rey in de file staat.

Tilman Schreurs trekt hoger beroep in zaak-Van Rey in

Tilman Schreurs trekt zijn hoger beroep tegen de veroordeling in de corruptiezaak rondom Jos van Rey in.

Groen licht voor gesprek met Tilman Schreurs

De vijf OML-gemeenten zitten in de kwestie Tilman Schreurs weer op één lijn. Ze stemmen in met onderhandelingen.

OML-directeur Tilman Schreurs wil zelf opstappen

Tilman Schreurs is bereid op te stappen als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg mits er een vertrekregeling komt.

Roermond wil toch af van veroordeelde Tilman Schreurs

De voor corruptie veroordeelde oud-wethouder Tilman Schreurs moet vertrekken als directeur bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Ook twijfels in Maasgouw over aanblijven Tilman Schreurs

Er worden steeds meer vraagtekens gezet bij het aanblijven van de aan omkoping schuldige Tilman Schreurs als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg (OML).

'Bovens moet ingrijpen in rol Schreurs bij OML'

Lokaal-Limburg in het Limburgs Parlement wil dat gouverneur Bovens ingrijpt om te voorkomen dat Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Roermond stemde niet over functie Tilman Schreurs

De gemeente Roermond heeft zich dinsdag tijdens de vergadering over de toekomst van OML-directeur Tilman Schreurs onthouden van stemmen.

Roerdalen overweegt vertrek uit OML om kwestie-Schreurs

Roerdalen overweegt uit de OML te stappen nu de wegens corruptie veroordeelde Roermondse oud-wethouder Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart