Van Rey in file, rechtszaak begint later

Het hoger beroep in de corruptiezaak rond Jos van Rey is donderdag wat later begonnen. Oorzaak is dat Van Rey in de file staat.

Tilman Schreurs trekt hoger beroep in zaak-Van Rey in

Tilman Schreurs trekt zijn hoger beroep tegen de veroordeling in de corruptiezaak rondom Jos van Rey in.

Groen licht voor gesprek met Tilman Schreurs

De vijf OML-gemeenten zitten in de kwestie Tilman Schreurs weer op één lijn. Ze stemmen in met onderhandelingen.

OML-directeur Tilman Schreurs wil zelf opstappen

Tilman Schreurs is bereid op te stappen als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg mits er een vertrekregeling komt.

Roermond wil toch af van veroordeelde Tilman Schreurs

De voor corruptie veroordeelde oud-wethouder Tilman Schreurs moet vertrekken als directeur bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Ook twijfels in Maasgouw over aanblijven Tilman Schreurs

Er worden steeds meer vraagtekens gezet bij het aanblijven van de aan omkoping schuldige Tilman Schreurs als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg (OML).

'Bovens moet ingrijpen in rol Schreurs bij OML'

Lokaal-Limburg in het Limburgs Parlement wil dat gouverneur Bovens ingrijpt om te voorkomen dat Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Roermond stemde niet over functie Tilman Schreurs

De gemeente Roermond heeft zich dinsdag tijdens de vergadering over de toekomst van OML-directeur Tilman Schreurs onthouden van stemmen.

Roerdalen overweegt vertrek uit OML om kwestie-Schreurs

Roerdalen overweegt uit de OML te stappen nu de wegens corruptie veroordeelde Roermondse oud-wethouder Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur.

Roerdalen: Tilman Schreurs had moeten vertrekken

De gemeente Roerdalen is het niet eens met het besluit dat Tilman Schreurs directeur mag blijven van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto