Van Rey in file, rechtszaak begint later

Het hoger beroep in de corruptiezaak rond Jos van Rey is donderdag wat later begonnen. Oorzaak is dat Van Rey in de file staat.

Tilman Schreurs trekt hoger beroep in zaak-Van Rey in

Tilman Schreurs trekt zijn hoger beroep tegen de veroordeling in de corruptiezaak rondom Jos van Rey in.

Groen licht voor gesprek met Tilman Schreurs

De vijf OML-gemeenten zitten in de kwestie Tilman Schreurs weer op één lijn. Ze stemmen in met onderhandelingen.

OML-directeur Tilman Schreurs wil zelf opstappen

Tilman Schreurs is bereid op te stappen als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg mits er een vertrekregeling komt.

Roermond wil toch af van veroordeelde Tilman Schreurs

De voor corruptie veroordeelde oud-wethouder Tilman Schreurs moet vertrekken als directeur bij Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Ook twijfels in Maasgouw over aanblijven Tilman Schreurs

Er worden steeds meer vraagtekens gezet bij het aanblijven van de aan omkoping schuldige Tilman Schreurs als directeur van Ontwikkelingsmaatschappij Midden Limburg (OML).

'Bovens moet ingrijpen in rol Schreurs bij OML'

Lokaal-Limburg in het Limburgs Parlement wil dat gouverneur Bovens ingrijpt om te voorkomen dat Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur van de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Roermond stemde niet over functie Tilman Schreurs

De gemeente Roermond heeft zich dinsdag tijdens de vergadering over de toekomst van OML-directeur Tilman Schreurs onthouden van stemmen.

Roerdalen overweegt vertrek uit OML om kwestie-Schreurs

Roerdalen overweegt uit de OML te stappen nu de wegens corruptie veroordeelde Roermondse oud-wethouder Tilman Schreurs mag aanblijven als directeur.

Roerdalen: Tilman Schreurs had moeten vertrekken

De gemeente Roerdalen is het niet eens met het besluit dat Tilman Schreurs directeur mag blijven van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML).

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda