Overslaan en naar de inhoud gaan

TikTok-top in Sevenum: pas 17 jaar en 225.000 volgers

Geplaatst opzondag 15 december 2019 - 19:44

Bekende internationale TikTokkers waren zondag te gast bij het Fun & Entertainment Center Sevenum.

Honderden fans konden met hun favoriete TikTokker op de foto.

Muziekvideo's
TikTok is een app waarmee gebruikers zichzelf filmen terwijl ze dansen, playbacken of zingen. Met 800 miljoen maandelijkse gebruikers is het een van de meest opkomende apps van dit moment. De app is met name populair onder jongeren: twee derde van de gebruikers is jonger dan 30 jaar.

Ongewenst gedrag
De app is momenteel in opspraak. Omdat met name tieners en kinderen video’s plaatsen in de app, zou het een aanzuigende werking hebben op oudere mannen met verkeerde bedoelingen. De zeventienjarige Nina Tokaya, een Limburgse TikTokker met inmiddels 225.000 volgers, controleert haar account op mensen met foute bedoelingen. "Als ik zie dat een oude man me volgt, dan blokkeer ik hem."

Video: L1

Naast Nina Tokaya waren bekende TikTokkers als @markie.ly, @sidneydunk, @yazidzohri en @casforyou aanwezig bij in Sevenum.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen