Overslaan en naar de inhoud gaan

TikTok-top in Sevenum: pas 17 jaar en 225.000 volgers

Geplaatst opzondag 15 december 2019 - 19:44

Bekende internationale TikTokkers waren zondag te gast bij het Fun & Entertainment Center Sevenum.

Honderden fans konden met hun favoriete TikTokker op de foto.

Muziekvideo's
TikTok is een app waarmee gebruikers zichzelf filmen terwijl ze dansen, playbacken of zingen. Met 800 miljoen maandelijkse gebruikers is het een van de meest opkomende apps van dit moment. De app is met name populair onder jongeren: twee derde van de gebruikers is jonger dan 30 jaar.

Ongewenst gedrag
De app is momenteel in opspraak. Omdat met name tieners en kinderen video’s plaatsen in de app, zou het een aanzuigende werking hebben op oudere mannen met verkeerde bedoelingen. De zeventienjarige Nina Tokaya, een Limburgse TikTokker met inmiddels 225.000 volgers, controleert haar account op mensen met foute bedoelingen. "Als ik zie dat een oude man me volgt, dan blokkeer ik hem."

Video: L1

Naast Nina Tokaya waren bekende TikTokkers als @markie.ly, @sidneydunk, @yazidzohri en @casforyou aanwezig bij in Sevenum.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen