Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdstip restant derby MVV-Roda JC bekend

Geplaatst opdinsdag 23 november 2021 - 15:30

De gestaakte derby tussen MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade wordt maandagmiddag om 13:00 uur uitgespeeld in De Geusselt.

Dat heeft de Maastrichtse club in overleg met de lokale driehoek afgesproken.

Ongeregeldheden
De derby werd vrijdag 29 oktober afgelast na ongeregeldheden en rellen op de tribunes. Zes agenten en twee stewards van Roda JC raakten gewond.

Publiek
Het restant van de wedstrijd wordt uitgespeeld onder zoveel mogelijk gelijke omstandigheden. Beide ploegen zullen dezelfde spelers opstellen als ten tijde van het staken. Tenminste als deze spelers beschikbaar zijn. Publiek is vanwege de corona-maatregelen niet welkom bij het duel.

Dit jaar
Samen met de gemeente Maastricht, politie en Openbaar Ministerie is gekeken naar een oplossing en datum voor de korte termijn. Veel data waren al bezet en omdat beide clubs na de winterstop de competitie hervatten met een onderling duel in Kerkrade, was het uitspelen van de wedstrijd in dit kalenderjaar een must.

Derby-weekend
Voor beide ploegen betekent het in dat weekend een dubbel programma. MVV ontvangt op 26 november Jong PSV. Voor Roda JC betekent het in elk geval dat het een dubbel derby-weekend heeft. Op vrijdag 26 november thuis tegen VVV-Venlo, op maandag in De Geusselt tegen MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen