De BinckBank Tour in 2019 met publiek

BinckBank Tour scheert met tijdrit langs provinciegrens

Een korte tijdrit, net over de grens in het Belgische Riemst, is vrijdag het routeboek voor de vierde etappe van de de BinckBank Tour. Daarmee is een oplossing gevonden voor de afgeblazen finish van de wielerronde in Sittard-Geleen.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin buiten medailles op WK Tijdrijden

Het is Tom Dumoulin vrijdag niet gelukt om een medaille te veroveren op het WK Tijdrijden.

Teruglezen: Wordt Tom Dumoulin weer wereldkampioen tijdrijden?

Tom Dumoulin probeert woensdagmiddag zijn wereldtitel tijdrijden te verdedigen op het WK wielrennen in Innsbruck.

Paniek bij Team Sunweb: tijdritpak Dumoulin kwijt

Paniek zaterdagmorgen in de bus van Team Sunweb. Het tijdritpak van kopman Tom Dumoulin bleek namelijk spoorloos.

Tom Dumoulin pakt tijd terug in tijdrit

Tom Dumoulin is dinsdag derde geworden in de tweede individuele tijdrit van de Giro d'Italia. Hij pakte 1 minuut en 15 seconden terug op rozetruidrager Simon Yates.

Foutje: Dumoulin-fans kalken naam op asfalt ná finishstreep

Een groep aanhangers van Tom Dumoulin was van plan om de Maastrichtenaar dinsdag nog van wat extra motivatie te voorzien bij de Giro-tijdrit tussen Trento en Rovereto, maar dat ging bij de uitvoering daarvan pijnlijk de mist in.

Wout Poels wint tijdrit Parijs-Nice

Wout Poels heeft de vierde etappe van Parijs-Nice gewonnen, een individuele tijdrit over 18 kilometer van La Fouillouse naar Saint-Étienne.

Stefan Küng wint tijdrit in Binckbank Tour

Stefan Küng heeft de tweede etappe van de Binckbank Tour gewonnen.

Limburgers winnen goud en zilver op World Transplant Games

Koos van Moerkerk uit Maastricht en Freek van Empel uit Roermond hebben medailles gewonnen bij de wielertijdrit op de World Transplant Games in het Spaanse Malaga.

Dumoulin kan winnen van Giro nauwelijks geloven

Tom Dumoulin zocht zondag naar superlatieven om zijn gevoel over de eindzege van de Ronde van Italië te omschrijven.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten