Marlen Reusser

Dubbelslag voor Marlen Reusser in Simac Ladies Tour

Marlen Reusser heeft de tijdrit in de Simac Ladies Tour op overtuigende wijze op haar naam geschreven. Daarnaast pakte ze in Gennep ook de koppositie in het algemeen klassement.

Koos Moerenhout Olympische Spelen
Bondscoach Moerenhout trots en emotioneel over Dumoulin

Wielerbondscoach Koos Moerenhout heeft de zilveren race van Tom Dumoulin op de Olympische Spelen met de nodige emotie gevolgd.

Tom Dumoulin rijdrit Ronde van Zwitserland (6 juni 2021)
Tom Dumoulin tevreden over tijdrit in Zwitserland

Tom Dumoulin is als zestiende geƫindigd in de eerste etappe van de Ronde van Zwitserland: een redelijk vlakke tijdrit over een afstand van 10,9 kilometer.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin rijdt tijdrit en wegwedstrijd tijdens Spelen

Bondscoach Koos Moerenhout heeft Tom Dumoulin geselecteerd voor de wegwedstrijd en de tijdrit tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

Tom Dumoulin stock
Wat zijn de kansen voor Dumoulin in de Tour 2021?

Met 58 tijdritkilometers moet de Tour de France van 2021 een stuk beter in de smaak vallen bij Dumoulin dan de vorige Tour. Sinds 2016 was het aantal tijdritkilometers niet meer zo hoog.

De BinckBank Tour in 2019 met publiek
BinckBank Tour scheert met tijdrit langs provinciegrens

Een korte tijdrit, net over de grens in het Belgische Riemst, is vrijdag het routeboek voor de vierde etappe van de de BinckBank Tour. Daarmee is een oplossing gevonden voor de afgeblazen finish van de wielerronde in Sittard-Geleen.

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin buiten medailles op WK Tijdrijden

Het is Tom Dumoulin vrijdag niet gelukt om een medaille te veroveren op het WK Tijdrijden.

Teruglezen: Wordt Tom Dumoulin weer wereldkampioen tijdrijden?

Tom Dumoulin probeert woensdagmiddag zijn wereldtitel tijdrijden te verdedigen op het WK wielrennen in Innsbruck.

Paniek bij Team Sunweb: tijdritpak Dumoulin kwijt

Paniek zaterdagmorgen in de bus van Team Sunweb. Het tijdritpak van kopman Tom Dumoulin bleek namelijk spoorloos.

Tom Dumoulin pakt tijd terug in tijdrit

Tom Dumoulin is dinsdag derde geworden in de tweede individuele tijdrit van de Giro d'Italia. Hij pakte 1 minuut en 15 seconden terug op rozetruidrager Simon Yates.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten