Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)

Tom Dumoulin wil er ook in olympische wegrace vol voor gaan

De olympische tijdrit is het hoofddoel van Tom Dumoulin bij de Olympische Spelen in Tokio, maar de wegrace komende zaterdag neemt hij wel degelijk serieus. "Ik wil er wel echt voor gaan. Het is een supermooi parcours en de warmte ligt mij wel."

Tijdrit Dumoulin TDF 19 september
Dumoulin pakt overtuigend vierde Nederlandse tijdrittitel

Wielrenner Tom Dumoulin heeft in Emmen voor de vierde keer de Nederlandse titel bij het tijdrijden veroverd.

Mitch Valize
Goud voor handbiker Mitch Valize

Mitch Valize uit Heerlen is in Oostenrijk Europees Kampioen handbike geworden op het onderdeel tijdrit.

Brian Megens
Dumoulin krijgt op NK concurrentie van Limburgse barista

Tom Dumoulin krijgt op 16 juni tijdens het nationaal kampioenschap tijdrijden concurrentie uit eigen provincie. Brian Megens heeft zich weten te kwalificeren voor de race tegen de klok in Emmen.

Tom Dumoulin Tour de France
Tom Dumoulin rijdt tijdrit en wegwedstrijd op WK

Tom Dumoulin komt komend weekend zowel in de tijdrit als in de wegwedstrijd op de WK wielrennen in Imola in actie. Na afloop van de Tour de France twijfelde de Maastrichtenaar of hij vrijdag wel fit genoeg zou zijn om aan de tijdrit deel te nemen.

Geen wereldtitel maar zilveren plak voor Dumoulin

Tom Dumoulin heeft zijn wereldtitel tijdrijden niet weten te prolongeren. De Maastrichtse renner is tweede geworden. "Ik zat mislukt op de fiets."

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin mikt op podium bij WK-tijdrit in Qatar

Tom Dumoulin is niet tevreden als hij bij de tijdrit op de wereldkampioenschappen in Qatar niet op het podium eindigt. Dat zegt de renner in een vooruitblik op de race.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten