Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijke woning Weert vliegt in brand tijdens koken

Geplaatst opzaterdag 7 september 2019 - 19:09

In een tijdelijke woning aan de Kerkstraat in Weert heeft zaterdagavond brand gewoed.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Het vuur brak rond 18.30 uur uit toen de bewoonster aan het koken was. Waardoor de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.

Onbewoonbaar
De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de tijdelijke woning, ook wel een Heijmans One-woning genoemd, is voorlopig niet meer bewoonbaar.

Ziekenhuis
De vrouw en haar hond wisten het pand veilig te verlaten. De bewoonster is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Woningbrand Weert (hond gered) (7 sep 2019)
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen