Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijke woning waar eerder brand woedde beklad: 'Hoer'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 21:41

Een tijdelijke woning in Weert is beklad met de tekst 'hoer'.

Op zowel de voor- en achterkant van de prefabwoning aan de Kerkstraat is de tekst aangebracht.

Bekladding en afvalhoop
De bekladding zou al sinds woensdag aanwezig zijn, meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.nl. Naast de bekladding is ook een kliko met afval omgekiept. Buurtbewoners hebben bij de woningstichting aan de bel getrokken met de vraag om de boel zo snel mogelijk schoon te maken.

Eerder brand uitgebroken
Volgens de Weertse nieuwssite is het dezelfde woning waar twee weken geleden brand uitbrak. Op 7 september greep het vuur om zich heen toen de bewoonster aan het koken was. Ze kon met haar hond aan de vlammen ontsnappen en werd met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Tijdelijke woning Weert vliegt in brand tijdens koken

Tijdelijke woningen
De woning is een zogenaamde Heijmans ONE. Dat is een verplaatsbaar huis, gericht op eenpersoonshuishoudens. De prefabwoningen worden tijdelijk geplaatst op leegstaande gebieden in dorpen en steden om mensen huisvesting aan te bieden.

bekladding_0001-681x454
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen