Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijke woning waar eerder brand woedde beklad: 'Hoer'

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 21:41

Een tijdelijke woning in Weert is beklad met de tekst 'hoer'.

Op zowel de voor- en achterkant van de prefabwoning aan de Kerkstraat is de tekst aangebracht.

Bekladding en afvalhoop
De bekladding zou al sinds woensdag aanwezig zijn, meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.nl. Naast de bekladding is ook een kliko met afval omgekiept. Buurtbewoners hebben bij de woningstichting aan de bel getrokken met de vraag om de boel zo snel mogelijk schoon te maken.

Eerder brand uitgebroken
Volgens de Weertse nieuwssite is het dezelfde woning waar twee weken geleden brand uitbrak. Op 7 september greep het vuur om zich heen toen de bewoonster aan het koken was. Ze kon met haar hond aan de vlammen ontsnappen en werd met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Tijdelijke woning Weert vliegt in brand tijdens koken

Tijdelijke woningen
De woning is een zogenaamde Heijmans ONE. Dat is een verplaatsbaar huis, gericht op eenpersoonshuishoudens. De prefabwoningen worden tijdelijk geplaatst op leegstaande gebieden in dorpen en steden om mensen huisvesting aan te bieden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen