Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijke verhuizing dansschool Benito Deane

Geplaatst opmaandag 28 augustus 2017 - 17:20

Dansschool Benito Deane in Brunssum verhuist na een grote brand tijdelijk naar een nieuwe locatie.

De oude dansschool brandde begin deze maand grotendeels uit na brandstichting. Het pand moet deels worden gesloopt. Tot de oude locatie hersteld is, kan er worden gedanst in een voormalig party-centrum, dicht bij de oude locatie. Vanmiddag kreeg hij de sleutel van het pand en vanavond komen de eerste dansers.

Vergoeding
Benito krijgt de schade van zo'n 3 ton vergoed door de verzekering. Zijn dansschool is een begrip in Brunssum en omstreken. Zijn school was geregeld te zien in dansprogramma's op tv.

Het is nog onduidelijk wanneer de oude dansschool is opgeknapt, en er daar weer les wordt gegeven.

Lees ook: Dansschool Brunssum wordt deels gesloopt na brand

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen