Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijke ijsbaan aangelegd in Hulsberg

Geplaatst opwoensdag 18 januari 2017 - 11:46

In Hulsberg kan woensdagmiddag worden geschaatst. De plaatselijke brandweer heeft met hulp van vrijwilligers een tijdelijke ijsbaan aangelegd.

Drie tennisbanen zijn onder water gezet en het heeft hard genoeg gevroren voor een twee centimeter dikke ijslaag. Vanaf maandag zijn brandweerlieden dag en nacht in de weer om de baan onder te spuiten.

Poging
'Hulsberg on Ice' vond 20 jaar geleden ook al eens plaats, maar toen op een andere plek. Elk jaar wordt weer een poging gedaan om een tijdelijke schaatsbaan te realiseren, maar meestal lukt dat niet, omdat het te weinig vriest.

Dit jaar lukt het wel en als de weergoden een beetje meehelpen kan er in elk geval tot en met komend weekend in Hulsberg worden geschaatst.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Buitenijsbaan Geleen maandag weer open
IJsbanen Venlo en Horst kijken terug op goed seizoen
Schaatsbaan in Geleen is weer open
Met 20 graden ijsbaan op: uurrecord schaatsen neergezet
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen