Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdelijk forse toename aantal vluchten vliegveld Beek

Geplaatst opmaandag 23 mei 2016 - 14:24

De komende weken is het extra druk op Maastricht Aachen Airport: 90 vluchten van Wizzair die normaal op Eindhoven landen, wijken dan uit naar het vliegveld in Beek.

De vliegtuigen kunnen niet in Eindhoven terecht omdat hier onderhoudswerkzaamheden aan de start- en landingsbaan plaatsvinden. De werkzaamheden aan de baan in Brabant beginnen maandag en duren bijna 3 weken.

Vliegverkeer
Door de tijdelijke sluiting neemt het vliegverkeer op MAA fors toe. Normaal landen er wekelijks 14 passagiersvluchten op de luchthaven. In de komende weken komen daar wekelijks zo'n 35 vluchten bij.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Extra vluchten MAA door dichte mist in Eindhoven
Extra vluchten vliegveld Beek door explosies Zaventem
Vliegtuig mist landing
Opnieuw Eindhovense vluchten naar MAA door mist
Mistig vliegveld
Extra vluchten Beek door mist op Schiphol en Eindhoven
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen