Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijd dringt voor indoor kartbaan in Venray

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2015 - 15:45

De tijd begint te dringen voor de realisatie van een indoor kartbaan in Venray. Initiatiefnemer René van Louvezijn (57) uit Nieuw Bergen dreigt de financiering niet op tijd rond te krijgen.

Van Louvezijn wil de kartbaan realiseren in een leegstaand bedrijfspand op industrieterrein De Hulst.

Crowdfunding
De vergunningen zijn afgegeven en de geldinzameling via internet (crowdfunding) is gestart, meldt de ondernemer. Het probleem is, aldus Van Louvezijn, dat de vergunningen later dan verwacht zijn afgegeven, waardoor de financiering vertraging heeft opgelopen. Van de 275.000 euro die hij nodig denkt te hebben, is 146.000 euro opgehaald.

Blijven niet wachten
Van Louvezijn verwacht dat hij de rest van het geld binnen een paar maanden binnen heeft, maar het is de vraag of hij die tijd krijgt. De eigenaar van het pand, metaalbedrijf Frijns uit Valkenburg, is bereid het aan Van Louvezijn te verhuren. Het staat immers al twee jaar leeg. Door het herstel van de economie zijn er nu echter ook andere kandidaten die het gebouw willen huren of kopen. Een woordvoerder zegt dat Frijns niet "blijft wachten tot de financiering rond is".

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kartbanen liften mee op het succes van Max Verstappen
Nieuwe hoofdkantoor Inalfa eerder klaar dan gepland
Wanssum krijgt zestig meter hoge silo
Dylan Haegens verdient aardig zakcentje met vloggen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen