Overslaan en naar de inhoud gaan

Ties (8) levert topprestatie in Boogie's Extreme

Geplaatst opzaterdag 2 september 2017 - 17:23

De wielertoertocht Boogie's Extreme trok zaterdag weer door Zuid-Limburg en aangrenzende delen van België.

De deelnemers konden vanuit startplaats Valkenburg kiezen uit meerdere routes, in lengte variërend van 30 to 225 kilometer. De parcoursen waren uitgezet door naamgever Michael Boogerd zelf.

8-jarige
Een opvallende prestatie leverde de 8-jarige Ties Grapendaal uit Ransdaal, die de 60 kilometer volbracht inclusief een aantal pittige beklimmingen van onder meer de Loorberg, de Eyserbosweg, de Kruisberg en natuurlijk de Cauberg.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen