Overslaan en naar de inhoud gaan

Tierende verdachte verliest kunstgebit bij aanhouding

Geplaatst opzaterdag 9 mei 2020 - 10:21

Bij een aanhouding in Sevenum is in de nacht van vrijdag op zaterdag een spugende overtreder van een gebiedsverbod zijn kunstgebit verloren.

Dat meldt de politie via Instagram.

Verbaal agressief
De politie verscheen rond 0:45 uur op de Steinhagenstraat om de man, die ter plaatse een contact- en gebiedsgebod heeft, aan te houden. Volgens de politie was de man onder invloed en verbaal agressief.

Druktemaker
De druktemaker zou spugend en scheldend zó tekeer zijn gegaan tegen de politie, dat hij daarbij zijn kunstgebit verloor. Toen de man was meegenomen naar het politiebureau, bleek dat hij zijn gebit kwijt was geraakt. De politie is dat voor hem gaan ophalen.

Tegen de overtreder van het contact- en gebiedsverbod wordt proces-verbaal opgemaakt.

View this post on Instagram

Kan het niet een tandje minder? Omstreeks 00.45 uur, hebben wij op de Steinhagenstraat, te Sevenum, een verdachte aangehouden ter zake het overtreden van een gebieds- en contactverbod. Over deze verdachte hebben wij al een keer eerder bericht in onze post. De verdachte was tijdens de aanhouding onder invloed en verbaal agressief. Tevens probeerde hij naar een collega te spugen en schold ons uit met woorden en verwensingen die we hier niet gaan benoemen. Hij ging zo tekeer, dat (bleek later) zijn kunstgebit uit zijn mond was gevlogen tijdens het schelden of spugen. Deze hebben we later toch maar even voor hem opgehaald. De verdachte is ingesloten en er zal proces-verbaal opgemaakt worden. Morgen kan hij in elk geval weer een boterhammetje eten. Maar niet thuis! . #gebiedverbod #contactverbod #aanhouding #heterdaad #zwarepijp #kunstgebit #BThorstpeelenmaas #politie #Wijkagenten #instacops #Sevenum

A post shared by Wijkagenten_ Horst-Zuid (@wijkagenten_horst_zuid) on

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen