Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen tractoren de weg op voor afscheidsreceptie

Geplaatst opmaandag 7 december 2020 - 14:23

Geen boerenprotest deze keer, maar een afscheidsreceptie bracht maandagochtend veel boeren op de been in het Weerterland.

In een colonne van tientallen trekkers trokken ze van Ell naar Weert ter gelegenheid van het professionele afscheid van vertegenwoordiger Harrie Breukers bij Intrak. Dat bedrijf is gespecialiseerd in landbouwvoertuigen en ligt aan de Roermondseweg.

Meer dan dertig jaar
Breukers heeft bij het bedrijf, dat naast Weert ook een vestiging in Voerendaal heeft, een staat van dienst van meer dan dertig jaar. Vanwege de coronapandemie is een ‘gewone’ afscheidsreceptie niet mogelijk. Vandaar dat tientallen tractoren uit de regio het afscheid van Breukers luister bij kwamen zetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen