Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen tips over verblijfplaats verdachte Jos Brech

Geplaatst opwoensdag 22 augustus 2018 - 18:54

De politie heeft aan het begin van woensdagavond al tientallen tips ontvangen over de verblijfplaats van Jos Brech.

De 55-jarige man uit Simpelveld is werd woensdagmiddag als verdachte aangewezen in de zaak rond de dood van Nicky Verstappen 20 jaar geleden.

De politie laat weten verder niet in te gaan op de tips.

Vogezen
Brech wordt nationaal en internationaal gezocht en staat sinds woensdagmiddag op de Most Wanted-lijst van Europol, de lijst met de meeste gezochte criminelen van Europa. Zijn laatst bekende verblijfplaats is in de Vogezen in Frankrijk. Daar verbleef hij in het chalet Old Crow, middenin een bos, waarvan hij beheerder was.

Lees ook: Europol plaatst Jos Brech op lijst meest gezochte criminelen

Dna
Brech heeft meerdere keren geweigerd om dna af te staan. Toen de politie contact opnam met zijn familie, bleek dat hij al maanden vermist was. Daarna kon er dna worden verzameld van achtergebleven spullen van Brech. Daaruit kwam een 100 procent match met dna van Nicky Verstappen naar voren.

Lees hier het hele dossier over de zaak van Nicky Verstappen

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen